Шановні друзі. Українська Соціалістична Ліга щиро вітає вас із Днем Незалежності України!

Для нас, українських соціалістів, справжня та дійсна незалежність нашої країни ще попереду і за неї варто боротися. Справжня незалежність є результатом переможного звершення національно-визвольних змагань. А вони, у свою чергу, можуть стати справді переможними лише за умов долання світової капіталістичної системи визиску та гноблення, в якій Україні нема місця під сонцем і в якій вона приречена залишатися периферійним сировинним придатком та постачальником дешевої робочої сили до країн Європи.

Російський імперіалістичний хижак о 2022 році здійснив брутальну збройну агресію проти нашого народу, намагаючись знищити навіть й цю, достатньо умовну незалежність України. Безліч його вільних та невільних пропагандонів ллють крокодилячі сльози щодо злодійського характеру українського капіталізму та, прямо чи приховано, закликають до нашого зупинення опору окупантам-поневолювачам.

Ми прекрасно знаємо, хто і в чиїх інтересах здійснює державну владу в Україні. У українських пролетарів на даний час є два вороги – російський імперіалістичний загарбник та наша українська корумпована наскрізь буржуазна влада. Але ж боротися за справжню українську соціалістичну робітничу альтернативу та лівий поворот в українській політиці мають саме українські трудящі верстви, а не російські «асвабадітєлі» на танках.

В умовах воєнного стану Свято Незалежності стає для нас не просто традиційною бюрократичною галочкою в календарі. Свято Незалежності спонукає нас, українських соціалістів, до продовження та посилення нашої боротьби за справжній самоврядний робітничий соціалізм, за повне знищення російського імперіалістичного загарбника, за вихід України з обіймів західних псевдо-друзів, за нашу СПРАВЖНЮ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ! Зі святом, друзі! Нашим святом!

Українська Соціалістична Ліга

24.08.2024.